Conducerea


KOVÁCS EMŐKE

KOVÁCS EMŐKE –manager

 

 

 

 

 

 

 

 


 

FRANZ LAMPRECHT

  FRANZ LAMPRECHT a frecventat cursurile de dirijorat la Academia de Muzică  „Robert Schumann” din Düsseldorf. Chiar student fiind, i-a fost decernat premiul pentru dirijorat, fiind licenţiat cu „Summa cum laude”.
În Düsseldorf, Franz Lamprecht conduce propriile sale serii de concerte în sala locală din Tonhalle, precum şi Festivalul de Muzică Schloss Benrath(1995-2015).
Frecventele turnee de concerte şi invitaţii ca dirijor oaspete, l-au purtat în multe locuri incluzând Londra, Bruxelles, Roma, Salzburg, Paris, Israel, Bulgaria, Polonia, România, Ungaria, Republica Cehă, Republica Slovacă, SUA şi Mexico.
Din anul 1992 maestrul este consultant artistic al Orchestrei Filarmonice Târgu-Mureș și din 1993 este principal dirijor invitat al Filarmonicii “Dinu Lipatti ” Satu Mare. În anul 1999, Franz Lamprecht a ocupat funcția de Prim Dirijor și apoi din 2001 pe aceea de Director Muzical al Filarmonicii Sătmărene. Între anii 2003-2018 a fost principal dirijor invitat al Filarmonicii de Stat Târgu Mureș. Din anul 2004 este cetățean de onoare al orașului Satu Mare.